УСЛУГИ - ОТКРИВАНЕ НА ТЕЧОВЕ

откриване на теч от баня

Откриване на теч от парно

Течовете може да изглеждат често срещано явление, тъй като много собственици на жилища са запознати със стреса от капещите кранове. Не всички течове обаче са толкова очевидни.

Парното е затворедна водна система и при авапия по трасето й може да се образува теч дори в плочите под и над жилището, който може да причини големи щети ако не се отстрани на време. Ако имате и малко съмнение за наличие на такъв тип теч, не губете време и потърсете професионална проверка и обследване на парното.

Откриване на скрит теч

Забелязвате ли как сметката Ви за вода нараства? Чувате ли да тече вода, когато сте сигурни, че всички кранове са изключени? Възможно е да имате скрити течове около дома си, които да причинят сериозни щети и да представляват опасност за здравето. Ако не се отстранят, течовете могат да причинят основни щети и да насърчат растежа на мухъл и др.

Ние предлагаме неинвазивни, точни услуги за откриване на течове, за да защитим вашия дом и имущество от структурни повреди.

Откриване На Скрит Теч
Откриване на течове от покрив

Откриване на теч от покрив

Откриването на теч по покриви на сгради се осъществява с професионална термокамера и специален скенер за влажност. Тази техника е в състояние много точно да установи къде е компрометиран покрив. При установяване на засегнатите райони навреме, те могат да бъдат оправени единствено частичен ремонт, което да Ви спести излишни разходи за цялостен ремонт.

Откриване на теч от фуги

Тъй като този вид теч е толкова добре скрит, намирането му е особено трудно, освен ако не се обадите на квалифицирани специалисти.

Нашето оборудване може да открие с лекота този вид теч, а способността ни да определим точното местоположението на теча може да ви спести хиляди левове за ремонт.

откриване на теч от дограма
Scroll to Top